Квести з акторами

Якщо ви любите відпочивати цікаво і з користю, то вас неодмінно може зацікавити такий вид дозвілля як квест. Він являє собою гру пригодницького характеру, змістом якої є вирішення певних завдань, головоломок.

Квести бувають різних жанрів і напрямків, наприклад, детективні, страшні, ескейп кімнати та інші. Яка б за сюжетом вас не цікавила квест гра Київ обов'язково знайде, чим вас здивувати.

Які квести найнезвичайніші?

Одними з найбільш цікавих і адреналінових видів квестів є хоррор (жахи). Подібні квести ужастик Київ пропонує різних сюжетів, наприклад, за мотивами страшних комп'ютерних ігор або фільмів. Ви зможете відчути на собі всю жахливу атмосферу того чи іншого фільму жахів, занурившись в тематичний квест.

В таких іграх часто беруть участь актори, які по максимуму відтворюють певний фільм або гру. Квести з акторами Київ пропонує пройти всім, хто любить експерименти і гострі сюжети. Запевняємо вас, що емоції будуть зашкалювати!
Фото до новини Квести з акторами

Що таке контактні квести?

Це особливий вид гри, в якій актори безпосередньо контактують з учасниками, створюючи таким чином максимальний ефект реальності того, що відбувається. В ході гри актори влаштовують захоплюючі перфоманси, які розбурхують свідомість і уяву. Контактні квести Київ організовує для найсміливіших і рішучих людей. Квести з акторами можуть бути як страшними хоррор квестами так і звичайними квестами де актори будуть вам допомагати і вести по сюжетної лінії квесту. Як правило, в Києві серед даного типу квесткомнат переважають хоррори, так як вони визивют у гравцем чималу бурю емоцій.
Ахматової 3
Бориса Грінченко, 6
Вікентія Хвойки 12
Володимирська 51/53
вул. Оболонська, 21
Генерала Тупікова 3/1
Героїв Сталінграда, 7
Горького 150
Декабристів, 2
Коновальця 44а Locky
Коновальця, 44А Изоляция
Константинівська 25
Костянтинівська 21
Михайла Бойчука 1/2
Під замком на Шота Руставелі 3
Панаса Мирного 3
Попудренко 22/14
Пр-т Степана Бандери 32
Предмістна слобідка 1
Проволук Шевченко 4
Прорізна 22Б
Рейтарська 7Б
Сімферопольська 3/2
Телепорт на Довженко
Телепорт на Саксаганського
Юрковська 18
Юрковська 34